Безплатна доставка над 100 лева
Previous
Лимитиран фото принт Мистична гора

Мистичната гора

30,00лв.90,00лв.
Next

Дива нежност

30,00лв.90,00лв.
Лимитиран фото принт на цвете - Дива нежност

Нежност в мрака

30,00лв.90,00лв.

Размери: A4 и A3+.
Опции: Само принт или с черна рамка.
Качество: Галерийно качество на хартия и мастила, издържащи до 300 години.
Уникалност: С печат и сертификат за автентичност
Подходящ за: Подарък, декорация на дом, офис, хотел или ресторант.

Изчистване
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Trust Badge Image

Описание

Нежност в мрака – Лимитиран фото принт с цветя за вашия дом или офис

Лимитиран фото принт с цветя „Нежност в мрака“ е перфектен избор за вашия дом или офис, предавайки изтънчена красота и спокойствие. Тази снимка, улавяща деликатни цветя, изпъква на тъмен фон, създавайки контраст и дълбочина. Принтът предлага усещане за уединение и хармония, което го прави идеален за създаване на уют във всяко помещение.

Уникалност и качество на лимитирания фото принт с цветя „Нежност в мрака“

Фото принтът „Нежност в мрака“ е лимитиран до 250 броя, което гарантира неговата уникалност и стойност. Принтовете са създадени с изключително внимание към детайла и са отпечатани върху хартия с галерийно качество, използвайки мастила с трайност до 300 години. Този висок стандарт на качество осигурява дълготрайност на произведението и запазване на неговата яркост и детайли през годините. Снимките, от които се правят принтовете, са ексклузивни за Mondebero, като всеки принт е придружен от печат и сертификат за автентичност.

Перфектен избор за интериора с лимитирания фото принт с цветя „Нежност в мрака“

Лимитираният фото принт с цветя „Нежност в мрака“ е идеален избор за тези, които търсят уникално изкуство с нежна и спокойна атмосфера. Този принт отразява изтънчената красота на природата и е отличен за декорация на дома или офиса. Всеки принт е създаден с внимание към детайла и е отпечатан върху хартия с галерийно качество, която гарантира дълготрайност до 300 години.

Лимитиран фото принт с цветя „Нежност в мрака“ – идеален подарък за ценители на изкуството

Този принт не е просто картина, а произведение на изкуството, което може да внесе живот и хармония във всяко пространство. Подходящ е за дома, офиса, хотел или ресторант. Лимитираният арт принт „Нежност в мрака“ може да бъде поръчан в размери A4 и A3+, както и с опция за черна рамка, която подчертава елегантността му.

Защо да изберете този принт?

Принтовете са създадени с използване на висококачествен принтер Epson и хартия Hahnemühle, които осигуряват изключителна детайлност и трайност. Този принт е перфектен подарък за любителите на природата и изкуството. Всеки принт идва с печат за автентичност, което го прави ценен и дълготраен спомен. За повече информация за други наши продукти, разгледайте нашата колекция от лимитирани арт принтове.

Допълнителна информация

Формат

21х30см, 33х48см

Завършек

Само принт, С черна рамка

Shopping cart

0

No products in the cart.