Безплатна доставка над 100 лева
Previous
Лимитиран фото принт с цветя - Нежност в мрака

Нежност в мрака

30,00лв.90,00лв.
Next

Диви съцветия

30,00лв.90,00лв.
Лимитиран арт принт с диви цветя „Диви съцветия“

Дива нежност

30,00лв.90,00лв.

Размери: A4 и A3+.
Опции: Само принт или с черна рамка.
Качество: Галерийно качество на хартия и мастила, издържащи до 300 години.
Уникалност: С печат и сертификат за автентичност
Подходящ за: Подарък, декорация на дом, офис, хотел или ресторант.

Изчистване
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Trust Badge Image

Описание

Дива нежност – Лимитиран фото принт на диво цвете за вашия дом или офис

Лимитиран фото принт на диво цвете „Дива нежност“ е перфектен избор за вашия дом или офис. Той създава усещане за спокойствие и природна красота. Снимката улавя нежните цветове на цветето Див Морков (Daucus carota). Това растение расте на ливади и крайпътни места в Европа и Азия. Дивият Морков е известен със своите красиви бели цветчета, които образуват сложни чадъри. В центъра понякога има едно пурпурно цветче. Този принт отразява природната изтънченост и уникалната структура на това красиво диво растение. Той е символ на елегантност и простота.

Уникалност и качество на лимитирания фото принт „Дива нежност“

Фото принтът „Дива нежност“ е лимитиран до 250 броя, което гарантира неговата уникалност и стойност. Принтовете са отпечатани с изключително внимание към детайла върху хартия с галерийно качество. Мастилата са с трайност до 300 години. Снимките, от които се правят принтовете, са ексклузивни за Mondebero. Всеки принт е придружен от печат и сертификат за автентичност.

Перфектен избор за интериора с лимитирания фото принт „Дива нежност“

Лимитиран фото принт „Дива нежност“ е идеален за тези, които търсят нежно и елегантно изкуство за своя дом или офис. Този принт отразява красотата на цветето Див Морков и е отличен за декорация на всяко помещение. Всеки принт е създаден с внимание към детайла и е отпечатан върху хартия с галерийно качество. Това гарантира дълготрайност до 300 години.

Лимитиран фото принт „Дива нежност“ – идеален подарък за ценители на изкуството

Този принт не е просто картина, а произведение на изкуството, което може да внесе живот и хармония във всяко пространство. Подходящ е за дома, офиса, хотел или ресторант. Лимитираният арт принт „Дива нежност“ може да бъде поръчан в размери A4 и A3+, както и с опция за черна рамка, която подчертава елегантността му.

Защо да изберете този принт?

Принтовете са създадени с използване на висококачествен принтер Epson и хартия Hahnemühle, които осигуряват изключителна детайлност и трайност. Този принт е перфектен подарък за любителите на природата и изкуството. Всеки принт идва с печат за автентичност, което го прави ценен и дълготраен спомен. За повече информация за други наши продукти, разгледайте нашата колекция от лимитирани арт принтове.

Допълнителна информация

Формат

21х30см, 33х48см

Завършек

Само принт, С черна рамка

Shopping cart

0

No products in the cart.